Magna-Tiles - zábavná a kreativní stavebnice

Nyní bychom vám rádi představili stavebnici Magna Tiles, novinku na našem eshopu. Stavebnice Magna Tiles je lehce zaměnitelná se stavebnicí Magformers, ale nejedná se tedy o totožnou stavebnici. Děti milují hraní se všemi zábavnými hračkami, zejména s těmi, se kterými mohou něco zkonstruovat. A právě tato magnetická stavebnice je k tomuto hraní nejideálnější. Skládá se z trojúhelníkových, čtvercových nebo víceúhelníkových částí, které pomáhají při stavění 3D konstrukcí. Níže vám představíme novou stavebnici Magna Tiles pro jasnou představu a jasnější rozhodování. Jdeme na to!

291-1_--04300-magna-tiles-clear-colors

Magna Tiles pod lupou

Magna Tiles stavebnice je k dostání s různým počtem dílků, která je ale vždy stejná a plní stejnou funkci. V tomto článku se budeme věnovat 100 - dílné stavebnici.

Magna Tiles, je dokonalá stavebnice pro stavění bez jakéhokoliv omezení. Nechejte své dítě postavit mistrovskou 3D věž, auta a mnoho jiných tvarů, se kterými se děti zabaví na dlouhé hodiny.

Už jistě víte, že se děti učí nejlépe prostřednictvím hry. Ovšem k tomuto hraní, které podpoří silný intelekt, dítě potřebuje takové hračky, které samo musí ovládat, nikoliv, aby hračky ovládaly vaše dítě. Což znamená, že interaktivní hračky, které dítě baví po zmáčknutí blikajícího tlačítka nebudou nikterak prospěšné. Díky stavebnici Magna Tiles dítě může správným způsobem podpořit barvy, matematiku, jemnou motoriku a také zjistí, jakým způsobem fungují magnety. Kdy a jak se od sebe odpuzují a kdy se přitahují. Ale nejen to, děti se učí i týmové spolupráci, trpělivosti a buduje sebedůvěru od velmi raného věku. Stavebnice je totiž vhodná pro děti již od tří let.

Magna Tiles může zajistit dokonalou zábavu na dětské oslavě, kdy se děti zábavným a vtipným způsobem učí novým věcem. Jaký kluk by nechtěl mít na své párty velký hrad, který si může sám navrhnout, a který střeží strašlivý drak? Nebo krásný, velký a barevný princeznovský domeček?

Dovolujeme si tedy tvrdit, že tato vzdělávací hračka vaše děti zabaví a nikdy s ní nezažijí nudu.

300_magnatiles-100-solid-nepruhledna

Funkce Magna Tiles

Jak už jste z výše uvedených informací pochopili, stavebnice Magna Tiles má v každém tvaru ukryté magnety, které se k sobě přitahují a díky plochým hranám z ní děti dokáží vytvořit vše, co jejich fantazie skrývá. Dokonce i míč je možné pomocí čtverců a trojúhelníků poskládat. Co je tedy na této stavebnici velkou výhodou?

Ploché tvarování, které dovolí i těm nejmenším konstruktérům vymýšlet nejoriginálnější tvary.

Lze poskládat vysokou věž nebo spoustu jiných výtvorů, které budou pevné a díky silným magnetům se při hraní nerozloží.

Sada obsahuje velký počet dílků, ke kterým lze přikoupit i jiné komponenty.

Pevný plast, který se jen tak nepoškodí.

Naučná hračka podporující zdraví intelekt u dítěte.

303_--02148-magna-tiles-solid-colors-48-piece-dx-set