Dřevěná stavebnice Pony

Dřevěná stavebnice Pony o něco blíže

Jestliže přemýšlíte nad vhodným dárkem pro vaše dítě ve formě stavebnice, zastavte chvíli. Rádi bychom vám představili tři sourozence, dřevěné stavebnice Pony mini, Pony 01 a Pony 02. Uvědomili jste si někdy, že tento typ hraček může vašim dětem zvednout intelektuální a logické myšlení? Níže jsme pro vás připravili přínosy a výhody této oblíbené stavebnice, proto čtěte dále.

PONY_1

Přínosy této originální stavebnice

Zajisté všichni víme, že určité hračky jsou pro děti přínosem, ale řekl vám někdy někdo z jakého důvodu? Nyní vám představíme přínosy stavebnic Pony, které nejsou zanedbatelné. Stavebnice Pony mají vysoké kognitivní a akademické přínosy pro děti každého věku. Nejenže jsou zábavné, rozvíjí také širokou škálu dovedností a schopností. Jakmile ji  jednou děti rozbalí, věkový rozdíl mezi sourozenci nepůjde znát. A co je absolutně nejlepší? Připravují děti na školu i budoucí život. Myslíme, že tyto hračky budou stavebním kamenem pro úspěšný život dítěte.

PONY2

Podpoří manipulaci a jemnou motoriku

Při hraní se stavebnicí Pony se děti musí naučit manipulovat s různými kousky skládačky, s malými i velkými tvary, které naučí jemné motorice. Tím se u dětí podpoří vizuální a plánovací dovednosti.

PONY11

Myšlení a uvažování

Pokaždé, když bude dítě vytvářet například jeřáb či dokonce koloběžku, musí použít logické uvažování a kritické myšlení. Musí také umět řešit problémy, při špatné funkci výrobku. Jakákoli stavebnice z těchto tří sourozenců, může vaše dítě naučit nezávislosti, úspěšnosti a sebedůvěře. S pomocí dospělého zvládne se stavebnicí manipulovat i rok a půl staré dítě. I v tomhle věku není pro dítě příliš brzy učit se těmto dovednostem. Uvidíte, že za malou chvíli zvládnout i takto malé děti postavit jednoduchý tvar, se kterým se na dlouhý čas zabaví.

PONY8

Nyní slibované výhody na závěr

Cena stavebnic Pony je sice vyšší, ale za tuto cenu pořídíte vysoce kvalitní český výrobek, který je zdravotně nezávadný, tudíž se nemusíte bát alergických reakcí, kvůli obsaženým ftalátům a různých chemikáliím, které jsou součástí mnohých levných plastových hraček. Pony skládačka je konstruována tak, aby vydržela i to nejdivočejší dítě. Stavebnice není mimořádná pouze svým materiálem, ale také díky originálnímu, jednoduchému přikládání a spojování každého dílku. Ať už koupíte Pony mini, ze kterého lze poskládat koloběžku, tříkolku, koníka, vozík, jeřáb, nebo pořídíte Pony 01, jenž složíte totéž ale ve větších rozměrech či třetí nejvýhodnější možnost, která nabídne větší rozměry a jednou tolik dílků a další součásti, jako je například pohodlné sedátko pro funkční koloběžku, vaše dítě bude na dlouhý čas klidné jako andílek.

PONY13