Novinky ve světě magnetických stavebnic Magna -Tiles

Magna - Tiles jsou klasické, vysoce kvalitní magnetické bloky, které jsou prvním oblíbeným produktem tohoto typu na světě. Jsou považovány za "originální magnetické cihly", jsou nejoblíbenějšími magnetickými cihlami v USA a neustále překvapují svěžestí, novými nápady na nástavce a typy cihel. Mají dlouholetou tradici a inspirují další generaci dětí a rodičů.

Podívejte se na žhavé novinky

Jejich více než 25letá historie sahá až do roku 1996, kdy Rudy Valenta, tvůrce Magna-Tiles, navštívil Japonsko, kde se setkal a zamiloval se do nápadu na nový typ hračky, používané při hodinách geometrie na školách - magnetické čtverce, trojúhelníky a další tvary zaujaly studenty a umožnily předat znalosti mimořádně atraktivní formou. Rudy ve spolupráci s původními tvůrci kostek představil tyto magnetické kostky v roce 1997 ve Spojených státech, kde si pod názvem Magna-Tiles rychle získaly uznání, zejména ve vzdělávací komunitě. Kvalitní stavebnice baví děti po celém světě, pravidelně jsou vydávány nejrůznější novinky.

MagnaTiles_CC_BUILDER_32pc_Carton-Front_Angle-removebg-preview (1)MagnaTiles_FarmAnimals_25pc_Carton_Angle_Front-f__1_-removebg-previewMagnaTiles_ForestAnimals_25pc_Carton_Angle_Front-f__1_-removebg-preview

Magna - Tiles Metropolis 110

Metropolis je největší a nejrozmanitější sada magnetických bloků Magna -Tiles. Právě včas, abyste popustili uzdu své fantazii a uplatnili svou kreativitu. Mezi 110 prvky této velké sady jsou nejen standardní kostky, ale také velká skupina speciálních kostek pro stavbu města, jako jsou základny vozidel, otočná plošina, schody, okna, dveře, půlkruhová střecha a další.

metro

Magna – Tiles Dino World 40

Magnetičtí dinosauři vás zvou na cestu do světa pravěkých dobrodružství! Magna - Tiles Dino World je skvělá kombinace magnetických kostek s dinosaury ve vulkanické scenérii, která zdobí kostky obsažené v této sadě. Všichni magnetičtí dinosauři mají pohyblivé části a bloky díky tematickým dekoracím umožňují nejen stavět, ale také hrát scény, např. výbuchy lávy a sledování dinosaurů podle stop na dlaždicích.

 MagnaTiles_DinoWorld_40pc_Carton_Angle_Front-f_removeree

Magna - Tiles rozšiřující set dinosauři – 5 ks

Velcí magnetičtí dinosauři s pohyblivými částmi, které přinášejí úžasnou rozmanitost hraní s magnetickými bloky a jsou skutečnou lahůdkou pro milovníky dinosaurů. A jak každý ví, tito obrovští ještěři jsou jedním z nejoblíbenějších dětských zájmů. Každý z dinosaurů je jedinečný a v jiné barvě, než jaké najdete v jiných sadách ze série Dinos. Rozšiřte svět fantazie dětí.

1092-1_magnatiles-dino-5pc-carton-angle-front-f-removebg-preview

Magna - Tiles 25 Zvířátka na farmě

Sada pro milovníky domácích zvířat, která vám umožní vytvořit si magnetické pero a přestěhovat se na venkovskou farmu. Nechte prase umazat v bahně a koně nechte přeskočit plot, připravit jídlo pro všechny svěřence a postavit jim večer ohradu s překážkami. Zvířátka mají pohyblivé prvky, které je umožňují připevnit ke kostkám a podporují kreativní trávení času. Sada je určena pro učení hrou a obsahuje zajímavé informace o postavičkách ze sady vytištěné na obalu pod popisem. Rovněž je možné jednotlivé prvky kombinovat s jinými sadami.

Magna - Tiles 25 Zvířátka safari

Sada pro děti, které milují divoká zvířata. Umožní vám vytvořit magnetické africké safari se stopami každého z roztomilých zvířátek. Zvířátka mají pohyblivé prvky, které je umožňují připevnit ke kostkám a podporují kreativní trávení času. Zkombinujte sadu s jinou a vytvořte jim úkryty podle své fantazie. Také tato sada je určena pro učení hrou a obsahuje zajímavé informace o postavičkách ze sady vytištěné na obalu pod popisem.

MagnaTiles_SafariAnimals-25pc-Carton_Angle-front-removebg-preview (1)

Magna – Tiles 25 Zvířátka v lese

Vytvořte si magnetický les, kde u potoka žije mýval, usmívá se na nás pěkný jelen a medvěd a sova vrtí hlavou a dívá se přes stromy. Zvířátka mají pohyblivé prvky, které je umožňují připevnit ke kostkám a podporují kreativní trávení času. Zkombinujte sadu s jinou a vytvořte jim úkryty ze své fantazie.

MagnaTiles_ForestAnimals_25pc_Carton_Angle_Front-f__1_-removebg-preview

Magna - Tiles Builder 32 Stavitel

Děti milují magnetické a otočné jeřáby a díky této sadě se vaše dítě stane operátorem dvou výtahů: jednoho na otočné plošině o 360 stupňů a druhého na pohyblivém podvozku. Oba mají volný rozsah pohybu nahoru a dolů a jsou zakončeny magnetickým háčkem, který umožňuje přenášení magnetických předmětů. Černobílý pouliční vzor, ​​černožluté stavební motivy a motivy červených cihel přenesou dítě na skutečné staveniště a kompatibilita s dalšími sadami pomůže jeřábům při stavbě skutečného města z dětských snů.

MagnaTiles_CC_BUILDER_32pc_Carton-Front_Angle-removebg-preview (1)